Bizimkiler'in alkolik Cemil'i yoğun bakımda! Durumu kötü

Bizimkiler dizisinde alkolik Cemil karakterini canlandıran Uğurtan Sayıner yoğun bakıma kaldırıldı. Uzun zamandır alkol sorunu olan Uğurtan Sayıner Amatem'de bir süredir tedavi görüyordu. Alkol bağımlılığı nedeni ile tedavi gören Uğurtan Sayıner'in bazı organlarının zarar gördüğü bildirildi. Uğurtan Sayıner'in kimseyle görüştürülmediği açıklandı.


Bizimkiler'in alkolik Cemil'i yoğun bakımda! Durumu kötü

Bizimkiler dizisinin en sevilen karakteri alkolik Cemil'i canlandıran Uğurtan Sayıner yoğun bakıma alındı. 90'lı yıllara Alkolik Cemil karakteri ile damgasını vuran Uğurtan Sayıner alkol sorunu nedeni ile İzmir'de tedavi altına alındı. Uzun zamandır alkol problemi olan Uğurtan Sayıner'in durumunun iyi olmadığı bildirildi. 

Bizimkiler dizisinde Alkolik Cemil karakterini canlandıran usta oyuncu Uğurtan Sayıner yoğun bakıma alındı. Bizimkiler dizisinde canlandırdığı 'Cemil' karakteriyle 90'lı yıllara damgasını vuran 71 yaşındaki oyuncu Uğurtan Sayıner, alkol bağımlılığından kurtulmak için İzmir'de tedavi görüyor

 

Türkiye'de bir döneme damgasını vuran 'Bizimkiler' dizisinde 'Cemil' karakterini canlandıran ve pencereden 'Sevim koşşş' repliğiyle şöhreti hala devam eden Uğurtan Sayıner Alkol bağımlılığından kurtulmak için İzmir'de tedavi altına alındı.

 

 

Atatürk eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki AMATEM'de tedavi gören usta oyuncunun 12 Kasım'da hastaneye yattığı ve yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 

Sevilen oyuncunun zihinsel yönden bazı sıkıntılarının olduğu ve bazı organlarının da zarar gördüğü belirtilirken, kimseyle görüşütürmediği ifade edildi.

UĞURTAN SAYINER KİMDİR

Uğurtan Sayıner (d. 1944, Samsun), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
 
İktisat fakültesi mezunu olan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen - Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare, ve Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş topluluklarında çalıştı. Sinema ve televizyon dizilerinde de rol alarak, Bizimkiler dizisinde canlandırdığı "Sarhoş Cemil" karakteriyle zirveye çıktı. Bir dönem bir cafe - bar işleten sanatçı, İzmit depremi mağduru ünlü kişi olarak da tanındı.
 
Filmografisi

 
Kabaktanmı Dudaktanmı - 2012
Yağmurdan Sonra - 2010
İki Koca Adam - 2007
Kızarmış Ekmek Demli Çay - 2006
Sevda Tepesi - 2005
Bir Kurşun İkimize Yeter - 2005
Falımda Bir Kız Var - 2004
Yazlıkçılar - 1993
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990
Bizimkiler - 1989
El Kızı - 1989
Biri Ve Diğerleri - 1987
Perihan Abla - 1986
İstanbul 1979 - 1979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.