FETà operasyonları devam ediyor. Ãniversitelerdeki yapılanmasına iliÅkin devam edem operasyonlarda bugün bir yenisi daha eklendi. İstanbul Teknik Ãniversitesiânde gerçekleÅtirilen operasyonda 37 akademisyen gözaltına alındı.
Cumhuriyet BaÅsavcı vekili İsmail Uçar tarafından organize edilen İstanbul Terör ve Ãrgütlü Suçlar Bürosuânun savcılarından Mehmet Åenay Baygın tarafından koordine edilen soruÅturma kapsamında bugün İstanbul polisi operasyon gerçekleÅtirdi. Operasyon gerçekleÅtiren polis bugün sabah saatlerinde 37 akademisyenin adreslerine gidip arama ve araÅtırma saÄladı. Akademisyenler hakkında FETà baÄlantılı olduklarına dair çeÅitli veriler bulunduÄu iddia edildi.
Fettulahçı Terör Ãrgütü operasyonlarında daha önce İstanbul Ãniversitesi, Marmara Ãniversitesi ve Yıldız Teknik Ãniversitesi'nde gözaltılar gerçekleÅtirilmiÅti.
20 Ocak 2017 Cuma 09:36
