TEM otoyolu üzerinde GümüÅova rampalarında 1 tır, 1 minibüs ve 10 otomobilin karıÅtıÄı zincirleme trafik kazası sonucunda 3 kiÅinin yaralandıÄı bilgisi alındı.
 TEM otoyolu GümüÅova rampalarında vuku bulan trafik kazası sonucu 1 tır, 1 minibüs ve 10 otomobil birbirine çarptı. Meydana gelen zincirleme kazada 3 kiÅinin yaralandıÄı öÄrenildi.
Söz konusu kaza, TEM otoyolu Düzce geçiÅi GümüÅova rampaları civarında oldu. İstanbul- Ankara seyrinde Åiddetli yaÄıŠsebebi ile meydana gelen trafik kazası sonucu bir tır, bir minibüs ve 10 otomobil birbirine girerek trafiÄi tıkadı. Zincirleme kazanın haber verilmesi sonrası olayın gerçekleÅtiÄi bölgeye çok sayıda Düzce ve Sakarya BüyükÅehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile saÄlık ekipleri gönderildi.
SIKIÅAN YARALILAR ÃIKARILDI
 Kazanın ardından otoyolda uzun araç kuyrukları meydana geldi. Tırın altına giren bir otomobilde o sırada bulunan yaralı kiÅiler ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıÅtıkları yerden çıkartıldı. SaÄlık ekiplerine teslim edilen yaralılar yakınlardaki hastanelere taÅındı. Söz konusu kazada ilk incelemelere göre 3 kiÅinin yaralandıÄı bilgisi aktarıldı.