Yeşilçam'ın Sezercik'i tutuklandı! Suçu ise...

2007 yılında evinden Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, kokain çıkan Sezer İnanoğlu, aranırken polisle silahlı çatışmaya girmişti. Polislerle çatışmaya giren Sezer İnanoğlu bugün polis tarafından tutuklandı. Bir süredir firari olan Sezer İnanoğlu tutuklanarak hapse gönderildi. Yeşilçam yıldızı Sezer İnanoğlu'nun 10 ay hapis yatacağı açıklandı.

10 Kasım 2016 Perşembe 15:05
Yeşilçam'ın Sezercik'i tutuklandı! Suçu ise...

Yeşilçam'ın en küçük yıldızlarından olan Sezer İnanoğlu bugün tutuklandı. Bir zamanların en çok kazanan çocuk oyuncularından olan Sezer İnanoğlu'nun evinde uzun namlulu silah ve kokain bulunmuştu. İstanbul’da 2007 yılında düzenlenen bir polis operasyonunda evinden yapılan aramada Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, kokain çıkan Sezer İnanoğlu, aranırken polisle silahlı çatışmaya girmişti. Yakalandıktan sonra tutuklanan ve bir süre sonra serbest kalarak yargılanmasına devam edilen Sezer İnanoğlu hakkında Beykoz adliyesinde görülen davada 5 yıl 10 ay hapis cezası verildi. "Vahim olan mermi ve silahları satın alma ve taşıma, bulundurmak" suçundan hapis cezası alan Sezer İnanoğlu, cezasının kesinleşmesinin ardından polis tarafından aranıyordu.

 

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Sezer İnanoğlu’nu yakalamak için bir operasyon düzenlendi. Beykoz’da gözaltına alınan Sezer İnanoğlu, Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliğine getirildi. Geceyi burada geçiren Sezer İnanoğlu daha sonra hakkındaki yakalama kararı gereği Beykoz adliyesine gönderildi. Sezer İnanoğlu buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine kondu. 

SEZER İNANOĞLU KİMDİR?
 

Sezer İnanoğlu (d. 1967, İstanbul), Türk film yapımcısı, oyuncu.

 

Çocuk yaşlarda, Sezercik adıyla çeşitli filmlerde oynadı. Büyüyünce sinemayı bıraktı ve babası Berker İnanoğlu'ndan kalan film şirketinin başına geçti.

 

Sezer İnanoğlu, 24 Ocak 2007'de Yedikule'de kendisini takip eden polislerle girdiği silahlı çatışmadan kısa bir süre sonra Şile'de rutin trafik kontrolü yapan jandarma ekiplerince yakalanmıştı.

 

Türk sinemasının unutulmaz çocuk karakteri Sezercik 'i canlandıran Sezer İnanoğlu, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı suçundan Bayrampaşa cezaevinde yattı. Bu sırada 19 Şubat 2007 tarihinde Mehtap Meral Baykasoğlu adında biri ile evlendi. Gözleri doğuştan görmeyen Arzum Ayşe adında bir kız çocukları oldu.

 

Sezer İnanoğlu'nun 1996 yılında evlendiği ilk eşi sunucu Nil Pınar İnanoğlu, Beykoz'daki yalılarında 23 Mart 1997'de başına tabancayla ateş ederek intihar etmişti. Sezer İnanoğlu'nun eşinin ölümünün ardından bunalıma girdiği ve uyuşturucu kullanmaya başladığı iddia edilmişti.

 

Filmografi

1994 - Gönül Bahçelerinde, Yapımcı

1994 - Tele Anahtar, Yapımcı

1991 - Aldatacağım,Yapımcı

1990 – Yalı, Oyuncu

1989 - Bir Aşk Bin Günah, Yapımcı

1989 – Kavgamız, Yapımcı

1989 - Öğretmen Zeynep, Yapımcı

1988 - Evcilik Oyunu, Yapımcı

1988 - Yasak İlişki, Yapımcı

1987 - Alamancının Karısı, Yapımcı

1987 – Bebek, Yapımcı

1987 - Geri Dön,Yapımcı

1987 - Sen Ağlama,Yapımcı

1986 - Aşk Hikayemiz, Yapımcı

1980 - Küçük Şahit, Oyuncu

1978 – Yıkılış, Oyuncu

1977 - Küçük Ev, Oyuncu

1977 – Tövbekar, Oyuncu

1976 - Analar Ölmez, Oyuncu

1975 - Bitirimler Sınıfı, Oyuncu

1974 - Sezercik Küçük Mücahit, Oyuncu

1973 - Öksüzler. Oyuncu

1972 - Sezercik Aslan Parçası, Oyuncu

1971 - Sezercik Yavrum Benim, Oyuncu

Son Güncelleme: 10.11.2016 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner8

banner37