Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Caner Erkin ve eski eşi Asena Atalay ile arasındaki sular bir türlü durulmuyor. Asena Atalay’ın kendisine mal varlığına tedbir koydurma kararından sonra, şimdide Caner Erkin Asena Atalay’a çocuğunun velayetini almak için dava açtı.
İstanbul Aile Mahkemesine sunmuş olduğu dilekçenin yanında Asena Atalay’ın kulüplerde çekilmiş olan fotoğraflarını da delil olarak sunan Caner Erkin’in dilekçe içeriğinde ise şu ifadelere yer verildi;
-“Asena hamilelik döneminde zayıflama hapları kullanarak çocuğun sağlığını hiçe sayıyordu. Gece kulübü çıkışlarında sarhoşluk hallerinde görüntülendi.”
- “Oğluyla geçirmesi gereken zamanını sevgilileriyle yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde, gece kulüplerinde, birtakım özel ev partilerinde hatta striptiz kulüplerinde direk dansları yaparak geçirmektedir.”
- “Asena sabahları erken kalkıp çocuğu okula hazırlamamaktadır. Oğlumuza fast food tarzı yiyeceklerle sağlıksız beslemektedir. Oğlum zamanını bakıcısıyla geçiriyor.”
- “Geceleri ağlayan bebeğini emzirmek için bile yatağından kalkmamıştır. Geceleri uyanıp biberonla bebeği beslemek zorunda kalıyordum.”
- “Asena evliyken yaptığı aldatmalar herkes tarafından bilinmektedir. Boşanma sonrası da ahlaka aykırı yaşam şeklini devam ettirmiştir.”
- “Sevgilisinden dayak yediği, bu dayak yüzünden burnunun kırıldığı bilinen bir olaydır. Asena'nın burnunu kıran erkek arkadaşı müşterek çocukla tatildeyken çocuğun otel odasının kapısını yumruklamış, küfürler etmiştir. Bu olaya çocuk şahit olmuştur.”
- “Yine 6 yaşında bir çocuk annesinin ‘direk buldum mu dayanamam notu’ ile herkese açık internet sitesinde yayımladığı direk dansı fotoğrafları artık pornografi sınırlarını zorlamaktadır.”
Caner Erkin’in vermiş olduğu bu ifade de yer alan iddialara Asena Atalay’dan nasıl bir cevap gelecek merak ediliyor.