Ayşen'in hain olduğunu öğrenen Hızır, civcivden eşini öldürmesini ister. Civciv, önce çorbasına uyku hapı atıp daha sonra yastıkla boğarak Ayşen'i öldürür. Civciv, başına geleceklerden habersizce Ayşen'i gömüleceği yere götürür. Ekip civcivi de öldürüp Ayşen ile birlikte gömerler.
Yeğeninin abisinin üstüne yürüdüğünü öğrenen İlyas, Alparslan'a aynı şeyi tekrar yaparsa kendisini öldüreceğini söyler. Hızır, Meryem, İlyas ve Alparslan dışındaki tüm Çakırbeyliler, Ayşen ve civcivin yurtdışına kaçtığını sanır. Hızır, diğer hainleri de bulmak için plan yapar. Hatice, kardeşinin ve Ayşen'in öldüğünü anlayınca krize girmiştir.
Gözlerini açan Handan, Meryem ve Ceylan'a ölmek istediğini ve kendisini hayata döndürmek için çaba sarf etmemelerini ister. Suzi, Alparslan’ın babasını öldüren kişinin Avni olduğunu öğrenir. Felç kalan Handan, dilini ısırarak intihar etmeye çalışsa da tekrar hayata döndürülmüştür. Davut açığa alınmıştır. Hızır ve İlyas hainin Nevzat olduğunu öğrenirler.
01 Mart 2017 Çarşamba 09:30
Son Güncelleme: 01.03.2017 09:38