Girnede Ferhat Göçer Sevenlerinin Unutamayacağı Bir Yılbaşı Konseri Verdi - Kimdir ? İzle.

Romantik Şarkıların usta sanatçısı Ferhat Göçer Kıbrısda sevenlerinin unutamayacağı bir konser verdi. Grand Pasha Hotel Girne'de sahneye çıkan sanatçı yılbaşını onu sevenlerle birlikte karşıladı. Ferhat Göçer Kimdir ? Ferhat Göçer Konseri nasıl geçti ? Ferhat Göçer evli mi ? Ferhat Göçerin asıl mesleği nedir ? Ferhat Göçer Kıbrısta.

Girnede Ferhat Göçer Sevenlerinin Unutamayacağı Bir Yılbaşı Konseri Verdi - Kimdir ? İzle.

Romantik Şarkıların usta sanatçısı Ferhat Göçer Kıbrısda sevenlerinin unutamayacağı bir konser verdi. Grand Pasha Hotel Girne'de sahneye çıkan sanatçı yılbaşını onu sevenlerle birlikte karşıladı. Ferhat Göçer Kimdir ? Ferhat Göçer Konseri nasıl geçti ? Ferhat Göçer evli mi ? Ferhat Göçerin asıl mesleği nedir ? Ferhat Göçer Kıbrısta.

10 Kasım 2016 Perşembe 15:05
Girnede Ferhat Göçer Sevenlerinin Unutamayacağı Bir Yılbaşı Konseri Verdi - Kimdir ? İzle.


Romantik Şarkıların usta sanatçısı Ferhat Göçer Kıbrısda sevenlerinin unutamayacağı bir konser verdi. Grand Pasha Hotel Girne'de sahneye çıkan sanatçı yılbaşını onu sevenlerle birlikte karşıladı.

Kıbrıslılar 2016’ya Ferhat Göçer ile birlikte girdi. Göçer yılbaşı özel repertuvarı ile hayranlarına unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşattı.

Yılbaşı gecesine özel verilen konserine dillerden düşmeyen şarkısı “Yıllarım Gitti” ile başlayan Göçer, gece boyunca repertuvarı ile herkesi kendisine hayran bıraktı. Yeni yıla sayılı dakikalar kala sevenlerine “Çift rakamın uğruna inanırım. 2016’da uğrunuz ikiye katlansın.” diye seslendi.

Ferhat Göçer Konserinde Bir Parça İzlemek için Tıklayın

Yeni yılın ilk saniyelerinde salondaki tüm misafirleri coşturan Göçer, “Ulus olarak en çok ihtiyacımız olan huzur, barış ve kardeşlik içinde yaşayacağımız, tüm dileklerimizin kabul ve gerçek olacağı, sağlıklı ve başarılarla dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum.” diyerek programına son verdi.

Ferhat Göçer Kimdir

Ferhat Göçer kimdir ? Ferhat Göçerin asıl mesleği nedir ? Ferhat Göçer evlimi ?
1985 yılında İzmit Lisesi'nden mezun oldu. Aynı yıl kazandığı İstanbul Tıp Fakültesi'ni ve 1988'de girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'nü bitirmesinin ardından Devlet Opera ve Balesi'nde iki yıl sözleşmeli olarak çalıştı. Doktor olarak tayininin çıktığı Şanlıurfa'da, mecburi hizmetini yerine getirmek üzere ayrılır. İstanbul’a döndüğünde Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak göreve başlayan Göçer, kendine müzikte yeni bir hedef belirlemiştir: Modern müziğini aldığı klasik eğitim ile birleştirip, dünyaya tanıtmak. Bu hedefi doğrultusunda çalışmalarına ve genel cerrahlığa bugün de devam etmektedir.

Ferhat Göçer, dünya opera repertuarından günümüz şarkılarına, napolitanlardan şansonlara, rembetikolara; Sanat Müziği’nin seçkin eserlerinden, halk müziğimizin örneklerine, Hafif Batı Müziği’nin nostaljik parçalarından günümüz müziğine kadar farklı müzik türlerini seyircisiyle buluşturmaktadır.

Ferhat Göçer’in kurduğu ve Türkiye’nin tek şahsa özel senfoni orkestrası olan Metropol Senfoni Orkestrası ile konserler veren sanatçının kendi adını taşıyan ilk albümü 2005 yılının Eylül ayında yayınlandı. 2007 senesinde ikinci albümü olan 'Yolun Açık Olsun' ile ödül kazandı.

Ferhat Göçer, ‘Anadolu Aryaları’ adlı projesi ile İstanbul'dan Diyarbakır'a, Gaziantep’ten İzmir’e uzanan konserler gerçekleştirdi.Yaptığı müziğinin dünyaya açılmasında öncü role sahip olmak isteyen Ferhat Göçer; Gino Castelli, Alessandro Safina, Al Bano, Patrizio Buene, Emma Shaplin ve Michael Bolton ile verdiği konserler ile farklı ülkelerin müziklerine uzanan köprüler kurdu. Ferhat Göçer, son yıllarda çıkardığı albümlerindeki şarkılarla birçok televizyon kanalında ve internet sitesinde listelerde 1.sırayı zorlamayı başarmıştır.

Evlilikleri :
1.evliliği : Doktor Berna Hocaoğlu ile 1993 de evlendi. Beş yıl evli kaldılar, 1998 yılında boşandılar. Yağmur (d.1997) adında bir kızı var.
2.evliliği : Doktor Meltem hanımla 1998 de evlendi.
3.evliliği : Ayla Göksel ile 2001 yılında evlendi. 7 yıl evli kaldılar 16 ocak 2008 de boşandılar. Can (d.2006) adında bir oğlu var.
4.evliliği : 2008 yılından beri Sinema yazarı Ömür Gedik ile birlikte yaşıyor.

Albümleri
Ana madde: Ferhat Göçer diskografisi
Albümler[değiştir | kaynağı değiştir]
Ferhat Göçer (27 Eylül 2005)
Yolun Açık Olsun (26 Aralık 2007)[5]
Çok Sevdim İkimizi (25 Mart 2008)[6]
Biz Aşkımıza Bakalım (1 Nisan 2010)[7]
Seni Sevmeye Aşığım (20 Ekim 2011)[8]
Kalbe Kiralık Aşklar (7 Ekim 2013)
Sığmıyorsun Geceye ve Zamana (27 Nisan 2015)
Düştüm Ben Yollara (11 Kasım 2015)
EP ve remiks albümleri[değiştir | kaynağı değiştir]


Single'ları[değiştir | kaynağı değiştir]
Götür Beni Gittiğin Yere (17 Kasım 2009)
Yarabbim (10 Nisan 2013)
Silinmeyen Hatıralar (14 Temmuz 2014)

Son Güncelleme: 10.11.2016 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner8

banner22

banner7

banner25