banner1

Kalbim Ege'de Kaldı'nın Mustafası Alper Saldıran kimdir, evli mi?

Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin yakışıklı oyuncusu yeni dizide oldukça farklı bir karakter ile karşımıza çıktı. En son Beni Böyle Sev dizisinde aşık ve sadık bir genci canlandırırken bu karakter ile de sevenlerinin gönlünü kazandı. Peki kimdir Alper Saldıran evli mi bekar mı?

Kalbim Ege'de Kaldı'nın Mustafası Alper Saldıran kimdir, evli mi?

Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin yakışıklı oyuncusu yeni dizide oldukça farklı bir karakter ile karşımıza çıktı. En son Beni Böyle Sev dizisinde aşık ve sadık bir genci canlandırırken bu karakter ile de sevenlerinin gönlünü kazandı. Peki kimdir Alper Saldıran evli mi bekar mı?

10 Kasım 2016 Perşembe 15:05
Kalbim Ege'de Kaldı'nın Mustafası Alper Saldıran kimdir, evli mi?

Alper Saldıran kimdir? Alper Saldıran ismini elbette çok önceden duyduk ama Beni Böyle Sev dizisiyle bir yıldız gibi parladı. Alper Saldıran şimdi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan yaz dizisi olan Kalbim Ege'de Kaldı isimli dizi ile yeniden sevenleri ile buluşuyor. Alper Saldıran özellikle genç kızlar tarafından büyük beğeni topluyor. 

 

Alper Saldıran (d. 16 Eylül 1984) Türk oyuncu.

 

Sahneye ilk kez 5 yaşında, anaokulunda oynadığı piyeslerle çıktı; hemen ardından folklore, özellikle Kafkas danslarına yöneldi. İlkokul boyunca hem tiyatroya, hem dansa aralıksız devam etti. Turizm Lisesinden mezun olan Saldıran, Marmara Üniversitesi Turizm Bölümü’ne geçiş yaptı ancak okulunun ikinci yılı biterken meslek olarak oyunculuğu seçti.

 

Üniversite döneminde, Turgut Özakman’ın “Fehim Paşa Konağı” adlı oyununda Yusuf karakterini canlandırdı; bu rolüyle Üniversiteler Arası Tiyatro Yarışmasında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Ardından “Bir Dilim Aşk”daki Burak rolüyle ilk televizyon dizisinde yer aldı.

 

Marmara Üniversitesi’nden ayrıldıktan sonra, 2005 yılında Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne burslu olarak başladı. Yeni okulunun 1. sınıfında “Son Dünya” adlı oyunda görev aldı ve Avrupa ile Akdeniz ülkelerini kapsayan Mısır Tiyatro Festivali’ne öğrenci olarak katıldı. Ertesi yıl aynı programa katılan diğer tiyatro öğrencileriyle beraber, “Babil Kulesi” oyununda rol aldı.

 

Okul döneminde “Kara İnci” ve “Derman” dizileriyle televizyon kariyerine devam etti. Ardından ses getiren Vodafone reklamları ve “Melekler Korusun” dizisi... Aynı dönemde “Hizmetçiler” adlı tiyatro oyununda Hanımefendi rolünü oynadı.

Alper Saldıran, tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra, dizi ve film oyunculuna devam etti. “Yerden Yüksek” dizisinde Feyyaz, ilk beyaz perde deneyimi olan “Anadolu Kartalları” filminde Fatih Karakuş ve “Sağ Salim” adlı filmde Recai rolünü canlandırdı. Yine aynı dönemde “Çehov Makinesi” adlı tiyatro oyununda oynadı. Son olarak 89 bölüm süren Beni Böyle Sev adlı dizide Ömer karakterini canlandırdı.
 
Filmografi
Anadolu Kartalları - Fatih Karakuş 2011
Sağ Salim - Recai - 2012
 
Rol Aldığı TV Dizileri
Bir Dilim Aşk - Burak - 2004
Kara İnci - Seçkin - 2007
Derman - Tuna - 2008
Melekler Korusun - Barış - 2008
Yerden Yüksek - Feyyaz - 2010
İnsanlar Alemi - 2012
Böyle Bitmesin - Konuk Oyuncu - 2013
Beni Böyle Sev - Ömer - 2013-2015
 
Reklamlar
Kent - 2003
Coca-Cola - 2004
Nescafe - 2005
Anadolu Sigorta - 2007
Vodafone - 2008
Bosch - 2009
Son Güncelleme: 10.11.2016 15:05
Anahtar Kelimeler:
Alper Saldıran
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner8

banner7