Spor Toto Süper Lig'in 32.hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında Osmanlıspor'u ağırladı. Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmayı 7500 biletli taraftar izledi. Karşılaşmada gülen taraf sarı-kırmızılılar oldu.
Mücadeleye baskılı başlayan taraf Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılılar, aradığı golü Hollandalı yıldızı ile buldu. Karşılaşmanın 24. dakikasında Sneijder, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından da Galatasaray baskısı devam etti. 35. dakikada Sinan Gümüş orta sahadan aldığı topu güzel getirdi. Düzgün bir vuruş yapan Sinan, güzel golle Galatasaray'ı 2-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Sarı-kırmızılılar, yakaladığı skor avantajını ikinci yarıda da korudu. Karşılaşmanın kalan süresinde pozisyonlar yakalandı ancak sonuç değişmedi. Mücadele 2-0'lık Galatasaray galibiyetiyle tamamlandı.
Bu sonucun ardından Galatasaray, puanını 58'e yükselterek maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Osmanlıspor ise 38 puanda kaldı.