Transferi yılan hikayesine dönen ve Beşiktaş’a mı gidecek yoksa Fenerbahçe’ye mi? Soruları ile gündemi uzun süre meşgul eden Trabzonsporlu Mehmet Ekici, son karar olarak bordo-mavili ekibin Beşiktaş’a göndermek istemesi ve kendisinin de Fenerbahçe’de forma giymek için diretmesinin ardından olaylar patlamıştı. Yaşanan olayların ardından kadro dışı kalsa da sonunda Ekici’nin istediği olmuş ve Fenerbahçe’ye gitme kararı almıştı.
Şimdi ise bordo-mavili ekip tarafından Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe’ye imza attığı açıklaması yapıldı. Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Mehmet Ekici ve transferi hakkında konuştu.
Gençağa Meriç tarafından Ekici’nin Fenerbahçe’ye imza attığı yönündeki açıklamaları şu şekilde:
“Mehmet Ekici konusunda Başkanımız Muharrem Usta kararını vermiştir. Kendisini, etik olmayan şekilde başka bir kulübe söz vermiş. Başkanımız kendisinin izni ile İstanbul ekipleri ile görüştü ve Beşiktaş’la anlaşmaya vardı. Ancak kendisi daha sonra Fenerbahçe’ye gitmek istediğini belirtti, kendi yolunu kendisi çizdi.
Mehmet, eğer Beşiktaş’a giyseydi, Tolgay’ı herkes ister, biz de isteyebilirdik. Ama Fenerbahçe’ye imza atmış.”
07 Mart 2017 Salı 11:42
