Vatan Bilgisayar yeni mağazasını Balıkesir 10 Burda AVM’de açtı

Vatan Bilgisayar yeni mağazasını Balıkesir 10 Burda AVM’de açtı

2022 yılında mağaza yatırımlarına devam eden Vatan Bilgisayar®, Balıkesir 10 Burda AVM’de yeni mağazasını 3 Haziran Cuma günü hizmete açtı.

Vatan Bilgisayar®’ın, birçok teknolojik ürünleri teknoloji severlerden yoğun ilgi gördü. Balıkesir 10 Burda AVM’de yer alan mağazasında; televizyon, cep telefonu, notebook, tablet, masaüstü bilgisayar, yazıcı, fotoğraf makinesi, kamera, küçük ev aletleri ve daha birçok kategoride ürünler hizmete sunuldu.

Vatan Bilgisayar® tarafından yapılan açıklamada; Vatan Bilgisayar® olarak kaliteli ve teknolojik ürünleri tüketicilerimizle buluşturduğumuz yeni mağazalarımızla yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Her yeni mağazamız ile tüketicilerimizle daha fazla yakınlaşırken istihdama da katkı sağlıyoruz, mağaza yatırımlarımızı sürdüreceğiz ” mesajına yer verildi.

Çeşitli ürünler ilgi odağı oldu!

Televizyon, cep telefonu ve küçük ev aletleri tüketicilerin en yoğun ilgi gösterdiği kategoriler arasında yer aldı. En çok tercih edilen ürünler arasında; iPhone 11 64 GB 11.779 TL’den, Arzum AR6007 Steamline Buharlı Ütü 299 TL’den, Axen AX32DAB04-TNR 81 Ekran HD TV 1.799 TL’den tüketiciyle buluştu.

Vatan Bilgisayar® Hakkında

Vatan Bilgisayar®, 1983 yılında Taksim-Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Vatan Bilgisayar®; İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Konya, Antalya, Kayseri, Samsun, Trabzon, Aydın, Mersin, Eskişehir, Tekirdağ, İzmit, Hatay, Gaziantep, Balıkesir, Sivas, Denizli, Kahramanmaraş, Erzurum, Malatya, Düzce, Muğla, Diyarbakır, Afyon, Kütahya, Manisa, Çorum, Osmaniye, Edirne, Ordu, Zonguldak, Mardin, Kırklareli, Isparta, Yalova, Uşak, Elazığ, Niğde, Aksaray, Van, Çanakkale, Bolu, Giresun, Karabük, Şanlıurfa, Kırıkkale, Rize, Sakarya(Adapazarı), Tokat, Amasya, Kastamonu ve Batman olmak üzere Türkiye’nin 55 ayrı ilinde hizmet veriyor. En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar®; yüzlerce markaya ait, televizyondan cep telefonuna, bilgisayar parçalarından dijital kameralara, notebook’tan küçük ev aletlerine kadar 17 bin çeşit ürün yelpazesini satışa sunuyor.