Eda Ece, 'Türkiye Tek Yürek' bağış kampanyasına damga vurdu! Duyguların vücut bulmuş hali..

Eda Ece, 'Türkiye Tek Yürek' bağış kampanyasına damga vurdu! Duyguların vücut bulmuş hali..

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin 10'uncu gününde tüm ulusal kanallar ortak yayın yaparak depremzedeler için milyonlara ulaştı. Bağış yayınında birçok ünlü isim telefonla gelen bağışları kabul etti. Yayında birçok ünlü isim arasından tek dikkat çeken isim ise 'sıfır' makyajsız hali ile oyuncu Eda Ece oldu.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde meydana gelen iki büyük deprem sonrası toplam 10 ilin birçok kısmı enkaz altında kaldı. Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında birbirinden ünlü isimler bağış toplamak için bir araya geldiler. Programa katılan isimlerden oyuncu Eda Ece'nin makyajsız ve yalın hali alkış topladı.

Türkiye Tek Yürek Oldu

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler adına bağış toplanmak üzere tüm TV kanalları bugün ortak yayın yapıyor.

"Duygularımızın Vücut Bulmuş Halisin"

Birçok ünlü oyuncu ve şarkıcının yer aldığı "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasında yer alan oyuncu Eda Ece'nin makyajsız hali sosyal medyada gündeme geldi.

Eda Ece'nin sfır makyajlı yalın hali seyirciden büyük alkış topladı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Eda Ece için şu yorumlarda bulundu;

"Orda duygularımızın vücut bulmuş hali olarak bizi temsil eden kişi Eda Ece",

"Makyajsız ve saçını sade at kuyruğu yapıp gelerek duygularını yüzüne yansıttığın için halktan biri olduğunu hissettirdiğin için teşekkürler Eda Ece.",

"Saçı da yapılı değil olduğu gibi acıyı hissederek katılmış"

Kaynak: gercekgundem.com