MARVEL Future Fight güncellemesi yayınlandı

MARVEL Future Fight güncellemesi yayınlandı

Yeni kostümler, geliştirmeler ve devasa baş düşman akınının perdelerini aralıyor. MARVEL Future Fight yeni versiyonu ile heyacan dorukta

Netmarble, rekorlar kıran mobil RYO MARVEL Future Fight için yeni kostümler, kategori seviyeleri açılışları ve geliştirilmiş devasa baş düşman akını ile yeni güncellemesini yayınladı. “Sonsuza Dek Avengers” teması altında oyuncular bugün itibariyle başlayan yeni içeriğe katılırken, yeni ve klasik Avengers takım üyelerini geliştirmeye başlayabilir.

Bu yeni oyun güncellemesinde oyuncuların favori Süper kahramanlarını daha fazla özelleştirme ve geliştirme seçenekleri olacak. Yeni eklenen kostümler şunları içeriyor: Demir Adam – Özüne Dönüş, Kara Dul – Golden Gate Kanun Kaçağı, Hayalet Sürücü (Robbie Reyes) – İntikam Lordu ve Blade – Vampir Avcısı. Ek olarak, şimdi Kahramanlar şu avantajları sağlayan Kategori-4 seviye durumuna ulaşabilirler: kahraman maks. Seviyesi Svy. 80’e yükseltildi, ekipman geliştirme maks. Seviyesi arttı (+30) ve maks. Yetenek seviye açılması Svy. 10’a yükseldi. Bir ‘2. Potansiyel’ yeteneği maks. Potansiyel seviyesinin Svy. 12’ye artmasıyla Kategori-4 Kahramanlarına eklendi. Kategori-4 belirli şartlar karşılandığında ve belirli malzemeler kullanıldığında ulaşılabilir.

Yeni Kategori seviyeleri ve yetenekleriyle geliştirilebilen Kahramanları seç: Demir Adam artık Kategori-4’e yükseltilebilirken Blade yeni bir Nihai yetenek ile maksimum Kategori-3’e yükseltilebilir. Hayalet Sürücü (Robbie Reyes), Wasp (Nadia Van Dyne) ve Nova (Sam Alexander) ile yeni gelen Uyanmış Yetenekler kullanılabilir.

Oyuncular yeni ve geliştirilmiş devasa baş düşman Dormammu’ya karşı akına katılıp kötü bir varlıkla savaşabilir ve heyecan verici ödüller kazanabilirler.

Daha önceki Devasa Baş Düşmanlar ile kıyaslandığında bu akının zorluğu daha yüksek bir seviyede ve tek kişilik modda oynanabilir (minimum gerekli katılımcı sayısı 1)

Dünya çapında 120 milyondan fazla oyuncusu olan MARVEL Future Fight şu anda dünya çapında App Store® ve Google Play™'de mevcuttur.