Orhan Aydın, depremde kaybettiği kızına seslendi: Sana söz hesabını soracağım

Orhan Aydın, depremde kaybettiği kızına seslendi: Sana söz hesabını soracağım

Kahramanmaraş merkezli iki büyük yıkıcı depremden en çok yarayı alan Hatay'da birçok ünlü isim ve yakını hayatını kaybetti. Usta tiyatro sanatçısı Orhan Aydın'da Hatay'da yaşayan kızının vefat haberini depremden 36 saat sonra sosyal medya hesabından duyurmuştu. Acılı baba Aydın, yeni paylaşımında kızı Eylem Şafak Aydın'a seslenerek, ' sana söz hesabını soracağım' dedi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve Elbistan'da 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremler, fay hattı ve çevresindeki 10 ilde büyük bir yıkıma yol açmıştı. En büyük yıkımlardan biri de Hatay'da oldu.

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da depremin daha ilk dakikalarından itibaren sosyal medya aracılığıyla, kızı Eylem Şafak Aydın ve eski eşi Devrimci Parti Genel Başkanı Elif Torun Öneren'in Hatay'da enkaz altında kaldığını duyurup, yardım istemişti.

Kurtarılamamıştı

Sanatçı Orhan Aydın'ın enkaz altında yardım bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın, hayatını kaybetmişti. 36 saat süren çalışmaların ardından Eylem Şafak Aydın'ın cansız bedenine ulaşılmıştı.

"Hesabını Soracağım"

Kızının acısıyla sarsılan Aydın, son olarak sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Sanatçı, kızına şu ifadelerle seslendi:

"Begonvilleri severdi, bembeyaz papatyaları, tüm kır çiçeklerini ve kiraz-elma-zeytin-ılgın ağaçlarını. Başucuna bir zeytin ağacı diktik ve kırmızı bir begonvil. Kuşların şarkılar söylediği bir çam ormanında yatıyor. Sana söz can parçam sana söz hesabını soracağım."

Kaynak: cumhuriyet.com.tr